Close
Social profiles

Man brukar säga att ingen telefon är perfekt, något som också visat sig på Apples senaste prestandamonster iPhone 7 och 7 Plus. Först rapporterades det om att telefonerna kunde ha en tendens till att börja ”sussa” vid hög belastning, men nu har ett nytt problem med telefonerna framkommit. En liten skara av kunder ska ha råkat ut för att telefonhögtalaren ska ha tappat kapacitet, då flertalet kunder rapporterat om att de liksom har hört som att ljudet kommer från baksidan på telefonen.

Förhoppningsvis löser sig problem med iOS 10.1 som Apple nyligen släppt för beta-testare.

Bilden är lånad av Apple

Källa

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...