Nytt besked: då återupptas försäljningen på Samsung Galaxy Note 7

De flesta Galaxy Note 7-telefoner är förhoppningsvis inne hos Samsung efter att man bestämt sig för att återkalla telefonen på grund av dess batteriproblem. Nu har Samsungs chef för Syd Korea gått ut med att man kommer börja återuppta försäljningen av telefonen i slutet på november, ungefär två månader efter att man återkallat telefonerna.
Samsung, jag vet att ni försökte vara snabbare än Apple ut med Galaxy Note 7, men ni har verkligen misslyckats totalt med det, ett tips inför nästa gång är att verkligen testa genom telefonen ett tag först.

Bilden är lånad av forbes

 Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.