Samsung presenterar Galaxy On7

Samsung har under gårdagen presenterat mellanklass-mobilen Galaxy On7. Telefonen är konstruerad i en metallkonstruktion och har en 5,5 tum stor skärm. Just skärmen är på 5,5 tum och har en upplösning på 1080 x 1920 pixlar, processorn Snapdragon 625 med 3 GB RAM, 32 GB inbyggt minne med plats för minneskort upp till 256 GB, en bakre 13 MP kamera, en främre 8 MP kamera och ett 3300 mAh stort batteri.

Telefonen levereras med Android 6.0.1 från start och kommer finnas att tillgå i färgerna svart, guld och rosa guld. I skrivande stund är den exklusive i Kina.

Bilderna är lånade av Samsung

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.