Close
Social profiles

Huawei P9 finns i skrivande stund att välja på i två färger: vit och svart. Två färger som jag tycker gör sig bra på telefonen, men faktum är att Huawei hamnat lite på efterkälken när det kommer till val av olika färger. Idag finns det väldigt många olika färger på smartphones att välja mellan, och en av de mest populära färgerna (på senare) har blivit rosa guld.

När Huawei introducerade P9 så presenterade man den i många olika färger, men man valde att bara släppa den svarta och vita här. Så när jag skrev om att Huawei introducerat telefonen i två nya färger trodde jag knappast att någon av dessa skulle komma hit. Detta skulle visa sig vara fel tankar, då Huawei under dagen avslöjat att man kommer börja sälja den blåa varianten av telefonen i slutet på oktober.

Bilden är lånad av Huawei

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...