Dessa Xperia-modeller får Android Nougat (V.7.0)

Under gårdagen har Sony av misstag av misstag skickat ut en lista på vilka Xperia-modeller från företaget som kommer få möjlighet till att uppdateras till den senaste Androidversionen, version 7.0 Nougat.
De modeller som kommer få uppdateringen kommer vara följande produkter från Sony Mobile:

 • Xperia Z5 Compact.
 • Xperia Z5.
 • Xperia Z5 Premium.
 • Xperia X.
 • Xperia X Performance. 
 • Xperia XZ-
 • Xperia X Compact.
 • Xperia XA.
 • Xperia XA Ultra.
 • Xperia Z4 Tablet.
 • Xperia Z3+.

Sony avslöjar vidare att X Performance och XZ kommer få uppdateringen någon gång i oktober, Xperia X och X Compact någon gång i november, Z5 Serien, Z3+ och Z4 Tablet till någon gång i december, och XA och XA Ultra till någon gång “tidigt 2017”, alltså någon gång i januari.

Bilden är lånad av talkandroid.com

Källa  

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.