Close
Social profiles

Xiaomis VD, Lei Jun, har under gårdagen släppt en bild över nätet som visar på kommande Mi 5S fotokvalitet. Bilden som han tagit är riktigt fin, då detaljrikedomen är mycket hög. Utöver bilden säger också en källa att dem fått tag på prisuppgifter för telefonen. Enligt källan kommer Mi 5S kosta motsvarande 2280 svenska kronor, och då får kunder hårdvara i form av Snapdragon 821, 6 GB RAM och dubbla kameror.

Men källan säger också att att Xiaomi kommer släppa en större variant av telefonen, kallad Mi 5S Plus. Enligt källan kommer den få en Quad HD-upplöst skärm istället för en Full HD-upplöst skärm, en större 5,7 tums skärm och 256 GB inbyggt minne. Priset sägs istället ligga på motsvarande 3500 svenska kronor.

Bilden är lånad av Xiaomi

 Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...