Bilder läcker ut på Xiaomi Mi 5S i förtid

Under morgondagen kommer Xiaomi hålla ett event där man förväntas visa upp sin nya flaggskeppstelefon Mi 5S. Men under morgonen har ett gäng skarpa bilder läckt ut på telefonerna. Den allra största skillnaden mot föregångaren Mi5 är att Mi 5S ser ut att få dubbla kameror på baksidan. Om man istället tar en titt på telefonens framsida, så ser vi att den rektangulära knappen byts ut mot en oval knapp istället. Med allra största sannolikhet har fingeravtrycksläsaren alltså blivit något bättre.

Samtliga bilder är lånade av GSMArena.com

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.