Close
Social profiles

Under gårdagen kom den första testbilden som var tagen med Xiaomi Mi 5S ut på nätet. Bilden var inte från en så kallad läcka, utan direkt från Xiaomis VD. Dagens nyhet om Mi 5S är dock en ren läcka, som avslöjar de flesta specifikationerna hos kommande Mi 5S.
Av bilden att döma kommer Mi 5S alltså få Snapdragon 821 med tillhörande 6 GB LPDDR4 RAM, hela 256 GB inbyggt minne (där 214 GB är ledigt från start)

Telefonen ser ut att köra Android 6.0.1 från start, något som förvånar mig, då Android 7.0 Nougat släpps till telefoner så som LG V20 och Googles Nexus-serie. Men förhoppningsvis kommer Xiaomi uppdatera Mi 5S inom snar framtid till Android 7.0 Nougat. Vi får inte heller glömma att Mi 5S listas få dubbla kameror på baksidan, båda på 12 megapixlar.

På tisdag vet vi med all säkerhet vad Xiaomi presenterar.

Bilden är lånad av Xiaomi

  Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...