Nya problem med Samsung Galaxy Note 7 upptäckta (bekräftat)

Samsung har i dagarna börjat skicka ut Galaxy Note 7 till kunder som fått vänta en olidligt lång tid. Däremot kommer det in rapporter om att nya problem dykt upp istället. Enligt den källa jag läst ska kunderna ha klagat på att telefonen blir hemskt varm vid “normal” användning (Facebook, webbsurf etc). Men kunderna har också rapporterat att telefonen drar ut väldigt mycket ström i samband med att den blir så varm.
Jag hoppas att problemet är mjukvarurelaterat, och att kunder inte ska behöva byta in sina telefoner egen, alternativt att väntan blir ännu längre för oss i Sverige.

Bilden är lånad av Samsung.se

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.