Då får Motorola Moto Z och Moto Gen 4 Android 7.0 Nougat (bekräftat)

Motorolaägda Lenovo har under gårdagen gått ut med när man tänker börja uppdatera Moto Z och Moto Gen 4 till den allra senaste Androidversionen, 7.0 Nougat. Lenovo avslöjar att man kommer börja skicka ut uppdateringen under kvartal 4a i år. Det vill säga mellan oktober och december i år. När ett företag skriver som Lenovo gjort i detta fall, så brukar det innebära att det som ska ske sker under sista utlovade månad, men jag hoppas jag har fel!

Källa

Bilden är lånad av Lenovo

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.