Jag unboxar Xiaomi Mi5 och Mi Max

Jag har under dagen fått hem två telefoner från kinesiska Xiaomi. Dels har jag fått hem bjässen Mi Max, som kan stoltsera med en gigantisk 6,44 tums skärm. Den andra modellen jag fått hem är Xiaomis nuvarande flaggskepp (Mi 5S och Mi 5S Plus har ännu inte släppts). Så nedan följer en unboxing-video där jag går genom vad som ingår när man köper en Mi Max eller Mi5 hos Xiaomi.

Det ska noteras att jag fick med en amerikansk ström plugg till Mi5an, men Xiaomi meddelar att man skickar med en svensk strömplugg för dom som köper telefonen!  

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.