Meizu presenterar ny version av flaggskeppet MX6

Meizu har under morgonen presenterat en ny version av företagets flaggskepp MX6. Den nya versionen ska ha fått 3 GB RAM istället för 4 GB, som den “vanliga” modellen har. Det inbyggda minnet är fortfarande på 32 GB. Specifikationerna är också identiska till modellen med 4 GB RAM.
Det betyder att kunder får specifikationer så som en 5,5″ skärm med Full HD-upplösning, chippet Halio X20, en bakre kamera på 12 MP och en främre kamera på 5 MP. Priset kommer hamna på motsvarande 2560 svenska kronor. Telefonen börjar säljas 1a oktober i hemlandet Kina.
Bilden är lånad av GSMArena.com

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.