Close
Social profiles

Under gårdagen har TCL presenterat två nya smartphones. En som riktar sig till de som vill ha riktigt bra prestanda, medan den andra modellen är av mellanklass-typ.

Om vi börjar med att ta en titt på TLC 950, som är den mest kraftfulla av de två. Telefonen erbjuder en 5,5 tum stor skärm med Full HD-upplösning tillsammans med en AMOLED-panel. Vidare erbjuder den chippet Snapdragon 820 med 4 GB RAM, 64 GB inbyggt minne, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, plats för dubbla SIM-kort, en bakre kamera på 21 megapixlar med bländaravtalet f/2.2, en främre kamera på 8 megapixlar med samma bländaravtal och Android 6.0 från start.

950 är endast 7 mm tunn (och ja, den har ett hörlursuttag), men TLC har ändå lyckats få in ett stort batteri på 3000 mAh, vilket är ett stort batteri i förhållande till tjockleken.
Man har också infört en knapp som sitter längst telefonens högra långsida. Denna knapp, används lik den som sitter i Huawei Honor 8, som en snabbfunktionsknapp till olika funktioner. En annan sak 950 kan stoltsera med är att telefonen har främre stereo-högtalare.

TLC meddelar inte när telefonen kommer vara tillgänglig, eller få för pris, men man meddelar i alla fall att telefonen kommer finnas tillgänglig i färgerna silver och guld.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Om vi istället tar en titt på TLC 580 så är det en mellanklasstelefon med en 5 tums skärm med HD-upplösning, chippet MediaTek MT6775 tillsammans med 3 GB RAM, 32 GB inbyggt minne, en fingeravtrycksläsare placerad i hemknappen, en bakre 13 MP kamera med bländaravtalet f/2.0, en främre kamera på 5 megapixlar med bländaravtalet f/2.2.

Precis som storebrodern 950 har 580 en tunn konstruktion som mäter 7,1 mm. 580 får dock nöja sig med ett batteri på 2460 mAh.
TCL meddelar att 580 kommer finnas till försäljning från och med 10e oktober i Kina.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

 

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...