Xiaomi Mi 5S och Mi 5S Plus är omåtligt populära – trots att företaget inte släppt telefonerna för förhandsbokning

Xiaomi presenterade under gårdagen toppmodellerna Mi 5S och Mi 5S Plus, två telefoner med riktigt attraktivt pris till grymt bra prestanda. Xiaomi har ännu inte släppt telefonerna för kunder att förhandsboka, men man har gjort en sida där kunder kan anmäla sitt intresse genom att fylla i sin e-postadress.

Xiaomi har under gårdagen släppt siffrorna på hur många människor runt om i världen som fyllt i sin e-post. Man berättar att 3 miljoner människor registrerat sig via e-posten. Detta behöver inte betyda att alla 3 miljoner ska köpa telefonen, men man kan i alla fall räkna med att telefonerna kommer sälja bra.

Bilden är lånad av Xiaomi

 Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!