Close
Social profiles

Det har på senare tid spekulerats en hel del om Huaweis kommande flaggskepp Mate 9. Nu har en ny källa påstådd ny information om Mate 9. Enligt källan så kommer telefonen nämligen komma i tre olika varianter. Basicmodellen ska enligt källan ha 64 GB inbyggt minne och 4 GB RAM. Enligt källan ska modellen komma i färgerna guld, silver/vit och grafitgrå.

Om vi går vidare till mittenmodellen så sägs den få 4 GB RAM och 128 GB inbyggt minne istället för 64 GB. Enligt källan ska dock telefonen komma i samma färger som 64 GB-modellen, men också i en brun och rosa färg. Källan säger också att 128 GB modellen kommer kosta motsvarande 4800 svenska kronor, medan modellen med 64 GB minne istället ska gå loss på motsvarande 4130 svenska kronor.

Men källan säger också att mobilen kommer i en variant med 256 GB inbyggt minne med 6 GB RAM. Dessvärre har jag inga påstådda prisuppgifter på den.

Det är ännu okänt när Huawei tänker presentera Mate 9, men min spontana tanke är att det inte alls kan vara så lång tid kvar, med tanke på allt material som kommit ut på webben den senaste veckan.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...