Då presenteras Huawei Mate 9 (bekräftat)

Jag har under de senaste dagarna rapporterat mycket påstådd information om Huaweis kommande phablet Mate 9. Telefonen från Huawei som förväntas få en 6 tum stor skärm och dubbla kameror med teknik från tyska Leica. Telefonen sägs också komma med Huaweis nya prestandachipp Kirin 960. Under kvällen har den kinesiska jätten gått ut med en teaserbild där två stycken kameralinser står i fokus. Eventet ska hålla rum den 3e november, och med 99,9% säkerhet så är det Mate 9 som Huawei kommer presentera.

Bilden är lånad av Huawei

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.