Close
Social profiles

Under dagen har en bild dykt upp som påstås föreställa Googles nästa flaggskepp Pixel XL i samarbete med HTC. Telefonen som vi ser på bilden är i färgen kolsvart, och när jag tar en snabb jämförelse mellan denna bild och tidigare påstådda bilder på Pixel XL så ser man tydligt att det är likadana telefoner.

Om vi tar en titt på telefonen så ser den ut att få ett väldigt stilrent utseende. Med det menar jag att det inte är mycket yttre på chassit som kan dra ner helhetsintrycket av telefonen. Av bilden att döma kommer Pixel XL inte ha en enda Google-logga, vilket är väldigt stilrent i sig. Pixel XL ser också ut att få antennerna synliga på telefonens baksida.

Bilden är lånad av OnLeaks

 Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...