Operatör råkar avslöja Google Pixel och Pixel XL – har identisk design

Google ska i övermorgon hålla ett event då man förväntas visa upp mobilerna Pixel och Pixel XL. Men redan nu ser det ut som att en Kanadensisk operatör råkat lista båda telefoner lite för tidigt. Man listar den vita versionen av Pixel och den svarta versionen av Pixel XL. Det som förvånar mig är att båda telefoner ser väldigt lika ut, förutom att storleken skiljer, då Pixel förmodas få en 5,2 tum stor skärm, medan Pixel XL förväntas få en 5,5 tum stor skärm. Inga specifikationer avslöjas.

Bilderna är lånade av phonarena

 Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.