Kodak visar upp ny smartphone 20e oktober – har stort fokus på kamerafunktioner

Kodak är en tillverkare som inte är särskilt kända för att tillverka smartphones, då man än så länge har en mellanklass-telefon att erbjuda ute på marknaden, men man är desto mer kända inom kamerabranschen, då man är en stor kameratillverkare. Kodak har under gårdagen skickat ut en inbjudan till ett event som man kommer hålla den 20e oktober. På bilden syns det att det är en smartphone som tillverkaren kommer visa upp. Desto mer intressant är att en knapp fått mest fokus i bilden. Jag misstänker att det är en kameraknapp som fått fokusen på bilden. Det kommer inte heller som en större överraskning om Kodaks nästa smartphone kommer ha extra stort fokus på kameran!

Bilden är lånad av Kodak

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!