Close
Social profiles

Kodak är en tillverkare som inte är särskilt kända för att tillverka smartphones, då man än så länge har en mellanklass-telefon att erbjuda ute på marknaden, men man är desto mer kända inom kamerabranschen, då man är en stor kameratillverkare. Kodak har under gårdagen skickat ut en inbjudan till ett event som man kommer hålla den 20e oktober. På bilden syns det att det är en smartphone som tillverkaren kommer visa upp. Desto mer intressant är att en knapp fått mest fokus i bilden. Jag misstänker att det är en kameraknapp som fått fokusen på bilden. Det kommer inte heller som en större överraskning om Kodaks nästa smartphone kommer ha extra stort fokus på kameran!

Bilden är lånad av Kodak

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...