Samsung Galaxy S8 får ingen fysisk hemknapp (rykte)

Om man ska tro den källa som jag tidigare rapporterat om, så kommer Samsung presentera Galaxy S8 redan i januari nästa år. Under kvällen har de första påstådda specifikationerna för enheten (eller enheterna) dykt upp. Enligt en anonym källa så kommer Galaxy S8 inte ha någon fysisk hemknapp, istället ska skärmen ta upp dess yta. Qualcomm presenterade för en tid tillbaka sedan en ny typ av fingeravtrycksläsare som bland annat ska gå genom glas, och jag antar att Samsung kommer använda sig av Qualcomms lösning, om nu ryktet visar sig stämma!

Bilden är lånad av phonearena.com

 Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.