Uncategorized

Stor nyhet för HTC 10 påträffas!

Strax efter att jag rapporterade om att Samsung Galaxy S7 påträffats med Android 7.0 Nougat så ser det ut som att HTC 10 också kan vara nära en uppdatering. Telefonen har nämligen påträffas i benchmarkprogrammet GFXBench. Av skärmdumpen att döma så håller HTC alltså på att testa Nougat på sitt senaste flaggskepp. Man gick för en tid tillbaka sedan ut med att man skulle ha som mål att försöka uppdatera 10 innan årsskiftet, ett mål som ser ut att uppfyllas.

Bilden är lånad av HTC

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...