OnePlus VD “teasar” inför Android 7.0 Nougat till toppmodellen “3”

Som jag nämnt i ett tidigare inlägg så håller OnePlus på att arbeta på Androidversion 7.0 (Nougat) till företagets senaste flaggskepp “3”. Nu har företagets VD publicerat en bild där han visar upp den klassiska N:et (som står för Nougat) körandes på en OnePlus 3. I och med att VD:n publicerat bilden, så borde det betyda att Android 7.0 Nougat står runt hörnet för OnePlus 3. En sak som skulle bli en positiv överraskning.

Bilden är lånad av phonearena.com

 Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.