Uncategorized

Sony lanserar Xperia XZ i ny färg

Sony har under morgonen lanserat flaggskeppet Xperia XZ i en ny färg. Färgen väljer Sony att kalla för ”Deep Pink”, vilket som ni förstår är en rosa variant på Xperia XZ. ”Deep Pink” – färgen påminner en hel del om en färg som Apple kallar för rosa guld, skillnaden är dock att ”Deep Pink” är riktigt rosa, till skillnad från rosa guld-färgen som är mer bronsfärgad. I dagsläget ser det ut som att den nya färgen endast kommer till Amerika.

Bilden är lånad av Sony

 Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...