Skal till Google Pixel XL dyker upp – visar telefonens baksida

Under morgondagen håller Google ett event där man förväntas visa upp 5,5 tumaren Pixel XL. Nu ser det ut som att den stora skaltillverkaren Spigen råkat sätta ut ett skal till telefonen i förtid. Som jag nämnt tidigare, så har telefonen en del glas på baksidan, som är tänkt för diverse antenner och annat. Jag tror inte telefonen kommer ha någon fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, utan på framsidan. Det vi ser på baksidan tror jag istället är en snabbkommando-knapp. För första gången får vi även se att Google/HTC placerar powerknappen ovanför volymknapparna, vilket jag tror kommer vara ett smart drag. Imorgon vet vi säkert vad Google har att presentera.

Bilden är lånad av Amazon

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...