Close
Social profiles

En sak som flera smartphones har gemensamt idag är alla har stora ramar runtomkring skärmen. Något som gör att telefonerna ofta är mycket större än vad de skulle kunna vara.
Nu har en konceptbild på en telefon från HTC med beteckningen ”Ocean” läckt ut på nätet. Skillnaden på ”Ocean” och dagens smartphones är att HTCs telefon ser ut bli utan ram på båda långsidor, något jag väljer att kalla framtidens smartphone.

Om vi tar en titt på telefonens baksida så ser vi att det sitter dubbla kameror placerade uppe i det vänstra hörnet. Det är dock högst oklart om HTC kommer lansera någon ”Ocean” telefon, då detta bara är en prototypbild.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...