Så stort batteri får vikbara Samsung SM-W2017

Jag har under en tid rapporterat om att Samsung med allra största sannolikhet planerar att släppa en uppföljare till företagets vikmobil Galaxy Folder. Den nya varianten sägs få det lägliga namnet Folder 2, då det är den andra versionen av mobilen. Nu har det också framkommit av en skärmdump, att Folder 2 kommer få ett 2300 mAh stort batteri. Jag tror att det kommer ge telefonen minst två dagars batteritid, då telefonen sägs få en 4,2 tum stor skärm. 

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.