Samsung Galaxy S7 påtrräffas med Android 7.0 Nougat

Samsung Galaxy S7 och S7 Edge har vid detta lag funnits ute på marknaden. Till skillnad från företagets senaste telefon, Galaxy Note 7, har inte Galaxy S7-telefonerna behövts återkallas. Nu ser det ut som att en riktigt smaskig nyhet kan vara på väg till Galaxy S7-enheter. Det är nämligen så att Samsung Galaxy S7 upptäcks med Android 7.0 Nougat installerat. När Samsung väljer att skicka ut uppdateringen till allmänheten återstår dock att se.

Bilden är lånad av phonearena

 Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.