Close
Social profiles

Lenovo har under gårdagen gått ut med vilka mobiler företaget kommer uppdatera till Android 7.0 Nougat. Uppdateringen till 7.0 Nougat kommer bland annat föra med sig stödet för att ha två appar som kan stå sida vid sida. De telefoner som kommer få Android 7.0 Nougat från Lenovo är följande:

  • Moto Z
  • Moto Z Play
  • Moto Z Force 
  • Moto X Style
  • Moto X Play 
  • Moto X Force
  • Moto G (4e generationen) 
  • Moto G Plus (4e generationen) 
  • Moto G Play (4e generationen) 
  • Nexus 6 

Som ni ser är det en hel radda telefoner som Lenovo kommer att uppdatera till Android 7.0 Nougat. Företaget är dock noga med att poängtera att den nya Moto G-serien och Moto Z-serien är första prioritet, och att de ska börja uppdateras under kvartal 4.

Källa

Bilden är lånad av Lenovo

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...