Hem “Säker” Samsung Galaxy Note 7 fattade eld – på flygplan

“Säker” Samsung Galaxy Note 7 fattade eld – på flygplan

Det var när en resenär skulle resa med Southwest Airlines Boeing 737-800 som den otäcka händelsen inträffade. Planet skulle precis till att taxa ut på startbanan när resenärens Galaxy Note 7 helt sonika fattar eld. Planet stod som tur var fortfarande stilla vid gaten, vilket innebar att passagerarna kunde evakueras.

Det som dock är riktigt skrämmande är att Galaxy Note 7 fortfarande kan fatta eld, trots att det var en utbytt Note 7 som skulle vara “säker”, så var den visst inte säker. Med alla dessa problem som Galaxy Note 7 drabbats av så tror jag i alla fall inte att telefonen kommer släppas innan årsskiftet i Sverige, och oavsett vad Samsung säger verkar realisen förskjutas hela tiden.

Bilden är lånad av thevarge.com

Källa

Lämna ett svar