Close
Social profiles

Det var när en resenär skulle resa med Southwest Airlines Boeing 737-800 som den otäcka händelsen inträffade. Planet skulle precis till att taxa ut på startbanan när resenärens Galaxy Note 7 helt sonika fattar eld. Planet stod som tur var fortfarande stilla vid gaten, vilket innebar att passagerarna kunde evakueras.

Det som dock är riktigt skrämmande är att Galaxy Note 7 fortfarande kan fatta eld, trots att det var en utbytt Note 7 som skulle vara ”säker”, så var den visst inte säker. Med alla dessa problem som Galaxy Note 7 drabbats av så tror jag i alla fall inte att telefonen kommer släppas innan årsskiftet i Sverige, och oavsett vad Samsung säger verkar realisen förskjutas hela tiden.

Bilden är lånad av thevarge.com

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...