Nokias återkomst-telefon påträffas återigen – denna gång genom AnTuTu

Jag rapporterade tidigare i veckan om att finländska Nokia kan ha en ny telefon på gång. Det som sticker ut på den nya modellen från föregångarna är att Nokia sägs hoppa på Androidtåget genom sin nya smartphone D1C, i alla fall om man ska tro den senaste skärmbilden.
Enligt denna skärmbild så kommer Nokia D1C ha en Full HD-upplöst skärm (med ännu okänd skärmstorlek), en Snapdragon 820-processor med 3 GB RAM, 32 GB inbyggt minne, en fingeravtrycksläsare, en främre 8 MP kamera och en bakre 13 MP kamera.

Telefonen sägs också komma förinstallerad med Android 7.0 Nougat, något som betyder att D1C borde vara långt ifrån att bli presenterad. Ska en Androidtelefon få Nokia på stadiga fötter igen? Lämna gärna en kommentar!

Bilden är lånad av AnTuTu

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!