Uncategorized

Oppo R9S presenteras snart – använder sig av en helt ny kamerasensor från Sony (rykte)

Enligt gårdagens källa kommer Oppo presentera kameramonstret R9S den 19e oktober, vilket är om tio dagar. Enligt samma källa så kommer R9S också använda sig av en helt ny sensor från Sony kallad IMX398, en sensor som används i Sonys egna Xperia-modeller. Antalet megapixlar anges till 16 stycken med ett bländaravtal på f/1.7, vilket är samma som Galaxy S7/S7 Edge/Note 7 har. Dessutom ska Sonys nya sensor, likt Samsungs, stödja Dual Pixel-tekniken, vilket kommer ge R9S supersnabbt fokus.

Bilden är lånad av Sony

 Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...