Uncategorized

Denna typ av processor får Samsung Galaxy S8 (rykte)

Under kvällen har Samsungs flaggskepp för nästa år fått stå i rampljuset bland rykten. Tidigare ikväll kunde jag rapportera om att Galaxy S8 mest troligtvis presenteras den 26 februari 2017. Nu ser det ut som att fler detaljer kan ha läckt fram om Galaxy S8. Denna gång handlar det dock om ett rent rykte. Enligt detta rykte så kommer Galaxy S8 få en ny processor från Samsung själva, kallad Exynos 8895. Enligt källan kommer denna processor vara upp till 70% snabbare än sin föregångare, också, enligt källan, kommer Galaxy S8 släppas med Exynos 8895 runt om i hela världen, förutom i USA där den förväntas få en Snapdragon 830 processor istället.

Bilden är lånad av dlbgadget.com

 Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...