By Rasmus Hellmyrs – En fulltidsnörd

Här fångas HTCs första smartklocka på bild (rykte)

2 min read

Det har under en väldigt lång tid ryktats om att HTC ska lansera en smartklocka. Problemet har dock varit att det taiwanesiska företaget aldrig lanserat någon smartklocka. Det ser dock ut som att den första smartklockan från HTC kan vänta runt hörnet.

En påstådd smartklocka från HTC har nämligen läckt ut på nätet. Klockan på bilden nedan sägs ha fått kodnamnet ”Halfbeak”. Inga specifikationer nämns för klockan, men jag tror att den kommer drivas av Android Wear. Jag tror också att klockan kommer få en skärm som kommer bli cirka 1,3 tum stor.
Det är ännu oklart när klockan kan tänkas presenteras.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...