OnePlus har en förfinad version av flaggskeppet “3” på gång (rykte)

Enligt en ny källa så håller OnePlus på att arbeta på en uppdatering till flaggskeppet “3” som släpptes i juni. Källan säger att det inte alls ska vara någon stor uppdatering från OnePlus 3, då man i princip bara ska ha satt in den något kraftfullare Snapdragon 821 processorn. Som ni läsare säkert märkt, så har OnePlus haft svårt att få fram tillräckligt många OnePlus 3-telefoner, då väntetiderna emellanåt varit långa.

Enligt källan så beror det på att OnePlus haft svårt att få fram tillräckligt många AMOLED-paneler från sin underleverantör, något som gör att den nya varianten av telefonen istället kommer ha en IPS-panel.
Dessa rykten bör dock tas med en nypa salt.

Bilden är lånad av OnePlus

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.