OnePlus har en förfinad version av flaggskeppet ”3” på gång (rykte)

Enligt en ny källa så håller OnePlus på att arbeta på en uppdatering till flaggskeppet ”3” som släpptes i juni. Källan säger att det inte alls ska vara någon stor uppdatering från OnePlus 3, då man i princip bara ska ha satt in den något kraftfullare Snapdragon 821 processorn. Som ni läsare säkert märkt, så har OnePlus haft svårt att få fram tillräckligt många OnePlus 3-telefoner, då väntetiderna emellanåt varit långa.

Enligt källan så beror det på att OnePlus haft svårt att få fram tillräckligt många AMOLED-paneler från sin underleverantör, något som gör att den nya varianten av telefonen istället kommer ha en IPS-panel.
Dessa rykten bör dock tas med en nypa salt.

Bilden är lånad av OnePlus

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!