Close
Social profiles

Enligt en ny källa så håller OnePlus på att arbeta på en uppdatering till flaggskeppet ”3” som släpptes i juni. Källan säger att det inte alls ska vara någon stor uppdatering från OnePlus 3, då man i princip bara ska ha satt in den något kraftfullare Snapdragon 821 processorn. Som ni läsare säkert märkt, så har OnePlus haft svårt att få fram tillräckligt många OnePlus 3-telefoner, då väntetiderna emellanåt varit långa.

Enligt källan så beror det på att OnePlus haft svårt att få fram tillräckligt många AMOLED-paneler från sin underleverantör, något som gör att den nya varianten av telefonen istället kommer ha en IPS-panel.
Dessa rykten bör dock tas med en nypa salt.

Bilden är lånad av OnePlus

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...