Close
Social profiles

Samsung har minst sagt gjort en megaflopp med vad var tänkt att bli företagets senaste flaggskepp Galaxy Note 7. Istället blev uppförsbacken för brant då företaget tvingades kalla in alla 2,5 miljoner Note 7-enheter man sålt under den första veckan. Så när man under gårdagen avslöjade att man inte kommer släppa Galaxy Note 7 alls på marknaden var det knappast bara jag som blev besviken.

Inte heller blir jag särskilt förvånad när Samsung meddelar att man förlorat motsvarande 13271,2500 svenska kronor på totalfiaskot. Inte bara ett belopp som skrämmer upp Samsung själva, utan också alla konsumenter som i framtiden förmodligen kommer vara betydligt mer skeptiska till att köpa en Galaxy mobil.

Bilden är lånad av Ubergizmo

Källa

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...