By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Samsung Galaxy Tab S3 presenterar kvartal ett 2017 (rykte)

3 min read

Jag rapporterade tidigare om att Samsung skulle lansera sin nästa surfplatta, Galaxy Tab S3, någon gång i september-månad. Detta påstående visade sig vara felaktigt, då giganten ännu inte lanserat någon uppföljare till förra årets Galaxy Tab S2. Nu säger en ny källa att Samsung istället planerar att presentera Tab S3 någon gång under kvartal ett 2017. Jag tror att Samsung egentligen planerade att presentera Tab S3 tidigare, men att Note 7:s problem orsakade att den aldrig presenterades.

Bilden är lånad av Samsung

Källa

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...