Samsung Galaxy Tab S3 presenterar kvartal ett 2017 (rykte)

Okategoriserad

Samsung Galaxy Tab S3 presenterar kvartal ett 2017 (rykte)

Lästid25 Sekunder

Jag rapporterade tidigare om att Samsung skulle lansera sin nästa surfplatta, Galaxy Tab S3, någon gång i september-månad. Detta påstående visade sig vara felaktigt, då giganten ännu inte lanserat någon uppföljare till förra årets Galaxy Tab S2. Nu säger en ny källa att Samsung istället planerar att presentera Tab S3 någon gång under kvartal ett 2017. Jag tror att Samsung egentligen planerade att presentera Tab S3 tidigare, men att Note 7:s problem orsakade att den aldrig presenterades.

Bilden är lånad av Samsung

Källa

Tagged , ,
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Back To Top
Annons