Samsung: vi ska ta reda på vad problemet är med Galaxy Note 7

Samsung har dragit in all försäljning för all framtid av företagets tilltänkta flaggskepp Galaxy Note 7.  Samsung meddelade tidigare i veckan att man inte lyckats hitta felet som orsakat explosionerna i telefonerna, och därav har man dragit in försäljningen då säkerheten för företagets kunder alltid kommer på första plats. Nu kan man dock gjort ett litet framsteg i utredningen, då man meddelar att man “ska försöka” lista ut vad problemet med telefonen kan vara, inom de kommande veckorna.
Vi får se om det stämmer!

Bilden är lånad av Digital Trends

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.