Nokia D1C – ingen smartphone från finländarna

Jag har tidigare i veckan rapporterat om att finländska Nokia kan vara på väg att byggas upp igen, då det ryktats fritt om att dem snart ska släppa en smartphone med färska Android 7.0 Nougat som operativsystem. Nu har enheten dykt upp på nytt, denna gång handlar det om att mer information visas om enheten i benchmarkprogrammet GeekBench.

Det är inte förrns nu man kan se att det inte rör sig om någon smartphone, utan att det istället kommer röra sig om en surfplatta med gigantisk 13,8 tums skärm. Upplösningen anges till 1080 x 1920 pixlar, vilket också innebär att enheten kommer ha Full HD-upplösning. Om dessa uppgifter nu stämmer, så innebär det att Nokia ska kriga mot giganter såsom Apple och Samsung med sin jätteplatta.

Bilden är lånad av Nokia

  Källa