Samsung fans vill inte återlämna sina Note 7-telefoner

Samsung har i flera veckors tid gått ut och sagt att de som har en Galaxy Note 7 i sin ägo ska stänga av enheten och återlämna den så fort som möjligt. Explosioner är dock inget som hindrat Samsung freaks från att inte lämna tillbaks sina telefoner, vilket jag kan förstå, då Galaxy Note 7 är en riktigt bra mobiltelefon (förutom att den kan explodera). Det innebär nackdelar för de som envisas med att behålla sina telefoner, då de bland annat aldrig kommer kunna tanka ner Android 7.0 Nougat. Jag rekommenderar starkt att du ska gå och lämna in din Note 7-telefon, om du mot all förmodan skulle ha en sådan.

Bilden är lånad av newslike

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.