Uncategorized

HTC Bolt syns återigen på bild – är skrämmande lik HTC 10

Jag har under ett tidigare tillfälle rapporterat om att HTC kan komma att presentera en ny mobiltelefon vid namn Bolt, nu har ännu en bild läckt ut på telefonen. Denna gång visas både fram-och baksidan av telefonen, och visst påminner framsidan en hel del om HTC 10:s framsida? Baksidan är också rätt så lik i min mening, men den är helt plan, något 10:s baksida inte är.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...