Så många telefoner har Huawei sålt 2016

Huawei har under gårdagen meddelat hur många telefoner man sålt under 2016. Man skriver i ett meddelande att man sålt 100 miljoner telefoner hittills på detta år. Man skriver i samma meddelande att de telefoner man sålt mest av är flaggskeppet P9 och den ytterst prisvärda Honor 8. Huawei sålde också 100 miljoner telefoner år 2015, men skillnaden är att vi än så länge är i oktober-månad, därmed lär antalet sålda telefoner bestiga 100 miljoner.

Bilden är lånad av Huawei

 Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.