Xiaomi Mi 5S & Mi 5S Plus blir de första telefonerna att använda sig av Qualcomms nya kamerateknik

Amerikanska Qualcomm har under gårdagen gått ut med en riktigt god nyhet för dom som funderar på att skaffa Xiaomis nya telefoner Mi 5S eller Mi 5S Plus. Dessa telefoner har blivit de första i världen att bli utrustade med Qualcomms förbättrade kamerateknik. Enligt Qualcomm så ska denna kamerateknik bidra till att Mi 5S och Mi 5S Plus får riktigt fina färger i sina kort. Vidare ska tekniken också innebära att kamerorna ska kunna ta in mer ljus, och att det ska bildas mindre brus i bilder.

Bilden är lånad av Xiaomi

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.