Uncategorized

Nya rykten om Huawei Mate 9 hamnar på webben

Troligtvis kommer Huawei introducera sitt nya flaggskepp, Mate 9, någon gång under november-månad. Nu har en ny källa trätt fram, som avslöjar en hel del om hur Mate 8 kan komma att  bli. Enligt källan kommer telefonen få en 5,9 tums skärm med Full HD-upplösning, Huaweis nya Kirin 960 chipp tillsammans med 4/6 GB RAM, två bakre kameror, där den ena (med färgsensor) ska ligga på 20 megapixlar, medan den andra kameran ska få en upplösning på 12 megapixlar med ett bländaravtal på f/2.0. I övrigt sägs det också att mobilen ska lanseras med Android 7.0 Nougat från start. 

Bilden är lånad av Huawei
 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...