Det här visar ZTE upp idag

ZTE kommer, som jag skrivit i ett tidigare inlägg så kommer ZTE visa upp en ny enhet under dagen. Av inbjudan att döma så kommer ZTE presentera en ny telefon i Nubia-serien, kallad Nubia Z11 Mini S. Under dagen har den kinesiska sidan TENAA publicerat en del information & bilder på telefonen.
Om vi börjar med att ta en titt på enheten så ser vi att den kommer få en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, en intressant detalj är att den också ser ut att endast få en touchknapp under skärmen.
Måtten sägs ligga på 146 x 72.14 x 8.1 mm. 

Om vi istället tar en titt på telefonens specifikationer, så sägs det att den kommer få en 5,2 tums Full HD-skärm. Det tillsammans med processorn Snapdragon 617 med 4 GB RAM. Vi får se vad ZTE visar upp senare idag! 

Bilden är lånad av TENAA

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!