Så ser Oppo R9s ut (bekräftat)

Jag har tidigare rapporterat om att Oppo:s kommande mobiltelefon R9s påträffats på ett reklamblad som visade på telefonens designspråk, till viss del. Nu har officiella bilder läckt ut på enheten. Det som är speciellt iögonfallande med R9s är att den är väldigt tunn, kommer den sakna ett hörlursuttag? I övrigt påminner R9s en hel del om iPhone 7 med t.ex en knapp placerad under skärmen som kommer agera fingeravtrycksläsare.

Om vi tar en titt på specifikationerna för telefonen så sägs den få en 5,5 tum stor skärm med Full HD-upplösning, chipet Snapdragon 625 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Med andra ord kommer R9s till största del bestå av mellanklass-komponenter, med undantag för ett rejält minne på 64 GB. Telefonen presenteras officiellt på tisdag.

Bilden är lånad av Oppo

 Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...