Ny bjässe från ZTE dyker upp framför kameran

Dagens telefoner bara växer och växer i storlek, framförallt har många kinesiska mobilmärken en förkärlek för att göra gigantiska telefoner, som rentav känns som surfplattor i fickan. Nu ser det ut som att ännu en phablet är på gång att visa sig för världen. Denna gång handlar det om kinesiska ZTE. Enligt en ny källa har en enhet kallad Axon 7 Max dykt upp framför kameran. Som man kan höra på namnet kommer Axon 7 Max vara en stor enhet med en skärm som mäter 6 tum, med en upplösning på 1080 x 1920 pixlar.

Om vi tar en titt på telefonen så  ser den minst sagt ut att bli gigantisk, dock behöver den inte bli så stor som jag tror, eftersom att ZTE ser ut att nyttjat framsidan bra åt skärmen. ZTE har sedan tidigare presenterat Axon 7 Mini och Axon 7, två telefoner som inriktar sig till de som gillar Hi-Fi, då de har kraftfullare ljudförstärkare inbyggt, men också stereo högtalare. Det ser dock inte ut som att Axon 7 Max kan bjuda på detta. Däremot ser det ut som att mobilen kommer få dubbla bakre kameror.
Det är ännu oklart när den kan tänkas bli presenterad.

Bilderna är lånade av GSMArena.com

Källa