Close
Social profiles

Fitbit Blaze med tillhörande armband

Under eftermiddagen fick jag hem Fitbits mest avancerade träningsverktyg Blaze. Fitbit Blaze har bland annat en stor skärm (i förhållande till Charge 2) och kan därmed klassas mer åt smartwatch hållet. Det som ingick till mitt recensionsexemplar till Blaze var följande prylar:

  • En snabbstarts-guide. 
  • En laddningssladd. 
  • Fitbit Blaze. 

Precis som med Charge 2 har Fitbit verkligen fått till en stilren box med lite innehåll, dock är dessa tillbehör som kommer med riktigt användbara, och jag tycker det är bra att man inte skickat med något extra i lådan som skulle kunna dra upp priset.
Som jag nämnde ovan så påminner boxen väldigt mycket om den till Charge 2, och det enda som skiljer dem åt är att det är de olika Fitbit-produkterna på framsidan (Charge 2 och Blaze).

Ena långsidan på lådan
Baksidan på lådan
Innehållet i lådan

Fitbit Blaze

På sidan om följde det också med ett extra armband i mörkgrön färg. Precis som Fitbit Blaze:s låda så är armbandets låda ovanligt påkostad. På baksidan visas också en liten instruktion på hur man kan sätta dit armbandet på Blaze. I förpackningen ingår bara armbandet. Armbandet i sig är gjort av tyg, och första intrycket av det är att det sitter riktigt bekvämt.

Inom kort kommer ett fullständigt test på klockan och armbandet! 


Fitbit Blaze kostar från 1990 kronor hos seriösa återförsäljare.


Framsidan till bandets förpackning
Baksidan till förpackningen Innehållet i förpackningen

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...