Close
Social profiles

Oppo har under kvällen tillkännagivit två nya telefoner i mellanklassen. Det handlar om 5,5 tumaren R9s och bjässen R9s Plus med en 6 tum stor skärm.

Om vi börjar med specifikationerna för Oppo R9s så har mobilen, som jag nämnde i inledningen, fått en 5,5 tum stor skärm med Full upplösning, glaset ska också vara svagt kurvat (kallat 2,5D). Vidare har Oppo valt att sätta in processorn Snapdragon 625 med 4 GB RAM med 64 GB inbyggt minne.
Kameran har fått sig en skjuts från 13 megapixlar i R9 till 16 megapixlar i R9s med bländaravtalet f/1.7 och med något Oppo väljer att kalla ”elektronisk” bildstabilisering. Den främre kameran är också på imponerande 16 megapixlar med bländaravtalet f/2.0.

I övriga specifikationsspalten hittar vi en fingeravtrycksläsare placerad på framsidan av telefonen, ett 3010 mAh batteri med Oppos snabbladdningsteknik kallad VOOC charging. Telefonen kommer också förinstallerad med Android 6.0.1 från start. Telefonen kommer kosta motsvarande 3700 kronor när den släpps i Kina den 28e oktober.

Om vi istället tar en titt på R9s Plus så har den mycket gemenast med det mindre syskonet R9s, men några skillnader går att hitta. För det första säger Oppo att mobilen har en imponerande skärmyta på framsidan med 79% som tas upp av skärmen, att jämföra med många andra smartphones där skärmytan brukar ligga på dryga 72%.
Den andra saken Oppo talar om är att Oppo R9s Plus blir den första telefonen att använda sig av Qualcomms nyanserade chipp Snapdragon 653. Telefonen ska också fått ett större 4000 mAh batteri och optisk bildstabilisering istället för elektronisk.
Alla andra specifikationer är identiska med R9s.

Oppo R9s Plus kommer kosta motsvarande 4600 kronor när den släpps i Kina i december.

Bilden är lånad av Oppo

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...