Samsung Galaxy J3 upptäcks i förtid

En serie som Samsung tidigare satsat på att släppa i Sverige är företagets mellanklass-serie Galaxy J, som har inneburit (i storleksordning) Galaxy J1, J3, J5 och J7. Nu ser det ut som att 2017 års upplaga av Galaxy J3 kan ha upptäckts i förtid genom sidan TENAA.
Om vi kollar in specifikationerna så ser det ut som att telefonen kommer få en 5,1 tum stor skärm med HD-upplösning tillsamman med en SUPER AMOLED panel. Vidare säger källan att telefonen kommer få en quad-core processor med 2 GB RAM, ett 2600 mAh batteri, en bakre 8 MP kamera, en främre 5 MP kamera och Android 6.0 från start.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.