Då lanserar Samsung Gear S3 (bekräftat)

Jag rapporterade för en tid tillbaks om att Samsung skulle lansera sin nyaste smartklocka Gear S3 den 4e november i Sverige. Men sedan dess har det varit högst oklart om den verkligen ska lanseras detta datum. Nu har Samsung själva gått ut och sagt att klockan kommer lanseras någon gång i november månad, så det tidigare datumet kan mycket väl stämma. I Samsungs meddelande skriver man om Europa i stort, och jag gissar på att Sverige är ett av dessa länder.

Bilden är lånad av Samsung

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.